Pariplay Dilancarkan dengan Swiss4Win.ch Casinò Lugano
toto

Pariplay Dilancarkan dengan Swiss4Win.ch Casinò Lugano

Pariplay , anak syarikat NeoGames, telah mengumumkan perkongsian kandungan yang baru dicetak dengan Swiss4Win .ch di Switzerland . Pariplay, yang menyampaikan produk kandungan dalaman dan pihak ketiga, akan hongkong pools mengembangkan jangkauannya sendiri di negara ini sambil menggandakan usaha membantu Casinò Lugano dalam menentukan kehadiran permainan dalam taliannya.

Swiss4Win.ch Mendapat Satu Lagi Pembangun Yang Dihormati
Terima kasih kepada perkongsian ini, Swiss4Win.ch Casinò Lugano akan mengembangkan dengan ketara tawaran produk permainan yang tersedia, sebahagiannya dirangsang oleh Wizard Games, studio Pariplay dan platform Fusion yang mengagregatkan tajuk iGaming. Beberapa permainan yang kini boleh didapati termasuk Phoenix Kingdom, Amazing Riches, dan Fisherman’s Bounty.

Platform Pariplay’s Fusion memuatkan pukulan iGaming yang berkuasa dengan 13,000 permainan kini tersedia melalui platform melalui berpuluh-puluh pembangun terkemuka industri. Platform ini juga dilengkapi dengan suite pejabat belakang yang komprehensif yang membantu dengan penukaran dan pengekalan serta meningkatkan lagi nilai pemain.

Mengulas mengenai perkongsian ini, Naib Presiden Jualan Pariplay Andrew Maclean berkata bahawa ini menandakan peluang penting untuk Pariplay di Pengeluaran Sydney Switzerland di mana ia melancarkan studio khusus dan permainan rakan kongsinya. Dia menambah:

Kami tidak sabar-sabar untuk terus memberi perkhidmatan kepada pemain dengan sejumlah besar kandungan baharu daripada portfolio Swiss yang diperakui oleh Wizard Games. Perjanjian ini mewakili satu lagi langkah penting dalam perjalanan pertumbuhan kami.

Naib Presiden Jualan Pariplay Andrew Maclean
Ketua Pegawai Eksekutif dan ahli lembaga Casinò Lugano SA Paolo Sanvido mengalu-alukan peluang ini, dengan alasan bahawa syarikat itu sentiasa mencari Result SGP Hari Ini untuk menyediakan pemain pengalaman iGaming yang berbaloi.

“Pariplay telah mencipta buzz industri utama untuk beberapa waktu sekarang dan membawa kandungan mereka berfungsi untuk mengukuhkan portfolio produk kami dengan ketara,” Paolo Sanvido. Swiss4Win telah pun menandatangani perkongsian dengan Wazdan untuk meningkatkan tawaran kandungannya pada awal Ogos.