Jamul Casino kanggo Bukak karo Video King kang Bingo Treasures TM
toto

Jamul Casino kanggo Bukak karo Video King kang Bingo Treasures TM

Video King wis rampung kemitraan Agreement Layanan Ngatur sing bakal weruh perusahaan nyedhiyani layanan kanggo Jamul Casino ing California, diduweni, lan dilakokno dening Jamul Indian Village Development Corporation. Kemitraan Data HK iki bakal ngupaya Ngartekno nambah aktivitas dina-dina ing Jamul Casino lan menehi Corporation kesempatan kanggo ngedongkrak asil operasional liwat Kajaba saka produk Bingo Treasures TM.

Nambahake Great Jackpot Products kanggo Jamul Casino
Produk Video King bakal langsung diluncurake ing fasilitas suku, kalebu hotel, restoran, toko hadiah, toko kumelun, toko, pom bensin, lapangan golf, hotel, lan paling ora, kasino.

Kemitraan fokus ing ngedongkrak operasi game Corporation lan ditrapake kanggo mbukak game tartamtu sing dilisensi ing hukum negara lan bisa dilakokno ing tanah suku. Video King VP Rusty Morin menehi komentar babagan kolaborasi iki lan nerangake apa tegese kanggo perusahaan lan sukses ing mangsa ngarep:

We are seneng partner karo Jamul Casino kanggo miwiti Kelas II Certified Bingo Game. Bingo Treasures fitur kabeh unsur game bingo tradisional sing pemain bingo bakal tresna, kalebu kemampuan kanggo Pick nomer dhewe, muter kanggo pola game-pungkasan umum ing 5 × 5 kertu bingo lan duwe kesempatan kanggo menang ing saben game.

Video King VP Rusty Morin
Morin positif banget babagan prospek jangka panjang saka kemitraan iki. Dheweke ujar manawa produk perusahaan bakal mbantu nambah asil Demo slot gratis no deposit perusahaan. Jackpot mingguan multi-yuta dolar minangka aset sing kuwat, ujare Morin, sing bakal narik kawigaten para konsumen. Jackpots-ganti urip wis dikenal kanggo asil ngedongkrak lan kapentingan ing rawuh casino, lan iki sabenere jinis produk sing Negara India bakal njaluk.

Jamul Casino nampa Kesempatan kanggo Integrasi Bingo Treasures TM
Kabar iki alamiah tampi dening general manager Jamul Casino lan presiden, Mary Pipi , sing padha pleased karo pembangunan. Pipi ngandika sing casino iki seneng sing pisanan California Suku Casino tim karo Video King lan produk darmabakti Bingo Treasures TM perusahaan. Iku titik dhuwur ing operasi Jamul, ngandika Pipi, lan perusahaan seneng banget kanggo ndeleng produk ngenalaken Jamul Casino .

“We are uga remen dadi inang kanggo bal saben minggu ndudohke urip, kang Pengeluaran Sydney kita arep kanggo nggawe banget nglipur nalika kita miwiti,”Pungkasane Pipi. Sauntara kuwi, Video King lan Parlay Games, perusahaan sing nawakake produk kasebut kanthi kolaborasi karo mantan, kanthi aktif ngupaya nggedhekake dhaptar mitra ing Amerika Serikat lan rembugan karo pihak liya.